SAMO

SAMO TIEDOTTAA:

Julkaistu: 01.06.2017
Samuli Juurakko opiskelijajäseneksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen
Julkaistu: 30.05.2017
SAMO keskittyy jatkossa omien paikallisten jäsenetujen ja palvelujen kehittämiseen
Julkaistu: 18.05.2017
Lue 18.5. julkaistu tiedote
Julkaistu: 16.05.2017
Avustuksia jaettiin yhteensä 1500€
Julkaistu: 04.05.2017
Tässä tiivistettynä Opintotuki- ja asumistukilakien muutokset ja kuinka ne vaikuttavat opiskelijan tukiin.

Datwapu 2017 koeponnistettu!

Kiitos railakkaasta ja lumisesta vappurupiamasta!


Arvoisat samolaiset!

Kiitos railakkaasta ja lumisesta vappurupiamasta, ei paljon keli menoa haitannut!

Eilinen brunssi meni passin omistajilla syystä tunteisiin ja olen koko hallituksen puolesta pahoillani, jotta tarjottava loppui kesken. Pohdimme, että miten voitaisiin tämä kohtuullisesti hyvittää ja päätettiin tehdä passin omistajille oma brunssilopu -merkki, jonka voi yhdistää vappumerkki-sarjaan. Lisäksi pistetään yli viiden leiman passin omistajille tarkoitetut vappumerkit kaikille passilaisille jakoon! Merkkejä ny ei voi syörä, mutta ne on pähiä ja kestävä muisto!

Brunssimerkit saapuvat aikaisintaan ensi viikon alussa (tiedotamme tästä), mutta vapumerkkejä voi jo toimistolta hakea arkisin klo 9-15.

WapuGP:n sarjojen yhdistämisestä on myös tullut palautetta. WapuGP:ssä täytyi yhdistää sarjoja, sillä mestarit ja ikuinen opiskelija-sarjaan ei tullut riittävästi ilmoittautuneita. Sunnuntaina jäi myös viisi joukkuetta saapumatta paikalle. Tämän, kuten muunkin vappuviestinnän osalta, tehdään kunnon infot seuraavalle vapulle!

Monipäiväinen Datwapu on nyt koeponnistettu ja olen ylpeä ja kiitollinen tapahtumien eteen kovasti töitä paiskineista GP:n rastinpitäjistä, opiskelijayhdistyksistä ja henkilökunnasta – vapu ei tuu yksin!

Kirjaamme palautteet ja kehitysehdotukset ylös, jotta vuoden päästä vapu on entistäkin pidempi ja parempi. Kelin en lupaa parantuvan!

Nöyrin ja vähän väsynein terveisin,

Aku Autio
puheenjohtaja
SAMO
puh. 045 6340513