SAMO

SAMO TIEDOTTAA:

Julkaistu: 01.06.2017
Samuli Juurakko opiskelijajäseneksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen
Julkaistu: 30.05.2017
SAMO keskittyy jatkossa omien paikallisten jäsenetujen ja palvelujen kehittämiseen
Julkaistu: 18.05.2017
Lue 18.5. julkaistu tiedote
Julkaistu: 16.05.2017
Avustuksia jaettiin yhteensä 1500€
Julkaistu: 04.05.2017
Tässä tiivistettynä Opintotuki- ja asumistukilakien muutokset ja kuinka ne vaikuttavat opiskelijan tukiin.

TERVETULOA SEAMKIIN, UUSI OPISKELIJA!

Tutustu Uuden opiskelijan oppaaseen ja SAMOn jäsenetuihin.


Hyvä tammikuussa aloittava uusi opiskelija!

Onneksi olkoon opiskelupaikasta Seinäjoen ammattikorkeakoulussa! Nykyaikainen, monipuolinen ja laadukas ammattikorkeakoulumme toimii kolmella kampuksella: Seinäjoen Framilla ja Koskenalantiellä sekä Ilmajoella. Hakutilastojen ja tutkimusten mukaan opiskelijat pitävät SeAMKia erittäin hyvänä opiskelupaikkana. Tähän on helppo yhtyä.

Olemme SAMOn puolesta tuottaneet Sinua varten Uuden opiskelijan oppaan, josta löydät runsaasti hyödyllistä ja hauskaa tietoa opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyen. Opas on tehty kesällä 2016, mutta valtaosa sen sisällöstä on ajankohtaista koko lukuvuoden 2016-2017.

Uuden opiskelijan opas (e-julkaisu)

Haluamme toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi myös SAMOn jäseneksi! Liittymällä jäseneksi saat opiskelijakortin, joka on avain kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin opiskelijaetuihin ja alennuksiin.

SAMOlla on vuoden mittaan valtava määrä liikuntatarjontaa, opiskelijabileitä ja kultuuritapahtumia, reissuja ja excursioita ym.ym. Lisäksi voit tulla mukaan järjestötoimintaan ja asettua vaikkapa ehdolle edustajistovaaleissa. Ensimmäisestä koulupäivästä lähtien sinua opastavat SAMOn kouluttamat tutorit.

Ja mikä ehkä tärkeintä, jäsenenä pääset täysillä mukaan iloiseen opiskelijayhteisöön, jossa ketään ei jätetä yksin. Kimpassa on kivempaa!

t. SAMOn porukka

Tutustu jäsenetuihin

Liity jäseneksi


SAMO - Sinua varten.
-Etuja ja edunvalvontaa.
-Ystäviä ja yhteisöllisyyttä.