Eroaminen / jäsenmaksun palautus

Eroaminen opiskelijakunnan jäsenyydestä


Mikäli vaihdat opiskelupaikkaa, keskeytät opintosi tai haluat muusta syystä erota opiskelijakunnan jäsenyydestä, voit saada jäsenmaksusi takaisin toimimalla seuraavasti:

  • Täytä "Eroaminen SAMOn jäsenyydestä" -lomake ja palauta se opiskelijakorttisi kanssa SAMOn toimistolle alla mainittujen ilmoitusaikataulujen puitteissa. Lomakkeen saat SAMOn toimistolta tai sähköpostitse osoitteesta: samo[at]seamk.fi
  • Liittymis- ja opiskelijakorttimaksua ei palauteta
  • Mikäli postitat lomakkeen ja opiskelijakortin, tulee kirjeen olla leimattu viimeistään viimeiselle ilmoituspäivälle. Myöhässä tulleita palautuspyyntöjä ei oteta huomioon. 


Jäsenmaksujen palauttamisen ilmoitusajankohdat:


Syksyn 2016 ja lukuvuoden 2016-17 jäsenmaksut:

  • Viimeinen ilmoituspäivä, joka oikeuttaa palautukseen syksyn 2016 tai koko lukuvuoden 2016-17 osalta on 31.10.2016.

Kevään 2017 jäsenmaksut:

  • Viimeinen ilmoituspäivä, joka oikeuttaa palautukseen kevään 2017 osalta on 28.02.2017.

Koko tutkintoajan jäsenmaksut:

  • Palautukset tehdään kuluvan lukuvuoden jäsenmaksun osalta edellä mainitun aikataulun mukaisesti. Lisäksi palautetaan jäljellä olevat etukäteen maksetut tulevien lukukausien jäsenmaksut. Huomioithan, että monivuotiset jäsenmaksut tiliöidään eri tilikausille "etupainotteisesti", jolloin käyttämättä jääneeltä lukuvuodelta palautettavaa summaa ei voi tarkalleen laskea jakamalla maksetun summan maksettujen lukuvuosien määrällä.